Драматичният сериал "Homeland" и "Modern Family" са големите победители на 64-годишните награди "Emmy", които се раздадоха вчера вечерта в Лос Анджелис.

В категорията за "Най-добра актриса" статуетка взе Клер Дейнс с главна женска роля в "Homeland". Деймиън Люис също от "Homeland" пък беше избран за "Най-добър актьор". В категориите за поддържаща женска и мъжка роля победители са Маги Смит от британския "Downton Abbey" и Аарон Пол от хитовия "Breaking Bad".

Режисьорът Тим Ван Патън беше обявен за "Най-добър режисьор" с "Boardwalk Empire", а статуетката за "Най-добър сценарист" грабнаха трима души от сценарийния екип на "Homelamd" - Алекс Ганза, Хауърд Гордън и Гидиън Раф.

Джулия Луис-Драйфус беше отличена с наградата "Най-добра комедийна актриса" в сериала "Veep". Джон Крайър спечели статуетка за "Най-добър комедиен актьор" в телевизионната комедия "Двама мъже и половина".

Джули Боуен взе награда за "Най-добра поддържаща женска роля" в комедийния сериал "Modern Family". Нейният колега от малкия екран Ерик Стоунстрийт взе статуетката за най-добра поддържаща мъжка роля в хитовата комедия, пише . Вижте и някои от най-добре облечените знаменитости: Никол Кидман бе придружавана от мъжа си Кийт Ърбън, облечена в дълга рокля със синя щампа в горната част на дрехата от пролетно-лятната колекция за 20130-а на Antonio Berardi Пищната Кристина Хендрикс блесна в светло сива рокля на Christian Siriano Червенокосата Джулиан Мур се бе спряла на ярка дреха от есенно-зимната колекция на Dior за 2012-а. Актрисата бе заложила на семпъл грим, единствено червените устни се открояваха. Актрисата София Вергара с великолепна рокля от resort колекцията на Zuhair Murad за 2012-а. Луси Лиу в сребриста рокля на Atelier Versace Хайди Клум обра всички овации с този нежен разкош в млечно синьо от котюр колекцията на Alexandre Vauthier за пролет-лято 2012. Манекенката изглеждаше перфектно от глава до пети. Клеър Дейнс с прекрасна рокля от resort колекцията на модна марка Lanvin за 2013-а Кели Озбърн бе подбрала коса и тоалет в един тон. Дрехата е на нейния любимец - Zac Posen. Красивата Дженюари Джоунс предпочете рокля в тайнствено черно от resort колекцията на Zac Posen за 2013-а. Очите й бяха силно подчертани, а косата вързана назад, разкриваща перфектното й лице. Чаровната Хейдън Панетиер също предпочете дреха, дълга до земята в тъмно син нюанс на Marchesa. Джулиан Хю приличаше на елегантна, стилна русалка с рокля от есенно-зимната котюр колекция на Georges Hobeika Британската водеща Кат Дийли в класическо червено