Шоу със силна доза еротика залага БНТ в часовия пояс, доминиран от години от Слави Трифонов.

Другият вариант, с който държавната телевизия ще бори конкуренцията късно вечер, е документално риалити. Именно това са двете предложения, класирани на първо място в конкурса за късно вечерно шоу, обявен на “Сан Стефано” 29. От медията търсят свежи идеи за времето между 23 и 24 ч от понеделник до четвъртък, пише "Труд".

От 15 проекта на челно място са класирани “Денис и приятели” и “От здрач до зори”. Гостите в първото шоу ще присядат на бар, а за фон на водещия Денис Ризов ще свирят колегите му от рок група “Ахат”. От екипа на бъдещата продукция вече обявиха конкурсза момиче на месеца във “Фейсбук”. Одобрените красавици щели да се появят в шоуто и да снимат видеоклип за него. “Не искам да коментирам, преди да се договорим с БНТ”, каза пред “Труд” Георги Кузмов, който ще е продуцент, ако “Денис...” тръгне в ефира. В момента Кузмов е един от водещите на “Екип 5” пак по БНТ.

Другият проект е на тв къща “Виж”, зад която стоят Марта Вачкова и Асен Аврамов. Тяхно е и дамското “Жените” по държавната медия, на което актрисата е водеща. “Предложили сме авторски проект”, лаконичен беше и Аврамов.

Дали ще има само едно шоу, или двете ще си поделят времето, както и откога ще стартират, ще решава Управителният съвет на БНТ във вторник.