След като БНТ тръгна по стъпките на частните медии и заложи на изкусителната синоптичка Ева Кикерезова, от няколко дни в телевизията има ново попълнение, което да радва и дамската част от зрителската аудитория. Напук на шишкавия зевзек Боби Лазаров, който чете прогнозите в Би Ти Ви, от националната медиа заложиха на интригуващ за нежния пол младеж.

Владимир Ковачев направи дебют в прогнозата за времето на националната телевизия преди дни и определено не остави безразлична нито една от дамите пред екраните. Талантливото и чаровно попълнение на БНТ е завършил НАТФИЗ и наистина се вписва добре в новата концепция на телевизията, която има нужда от точно такива свежи лица.

Актьорската кариера със сигурност ще помогне на Владои като водещ на прогнозата за времето. Самият той е играл в редица постановки и още, докато следва, е сочен за един от талантите на НАТФИЗ. Така БНТ се явява алтернатива на останалите телевизии, където може и да има ослепителни синоптички, но пък липсват мъже с чар и сексапил, които да ти приковат вниманието, докато съобщават за бури, ветрове или пък за слънчево време, коментират зрителки в социалните мрежи, пише lupa.bg.