Боби Кристина Браун бе положена да спи вечния си сън до майка си, Уитни Хюстън, но баща й Боби Браун, не присъства на погребението.

Той все още не може да се съвземе след трагичната кончина, казвайки на приятели, че е могъл да я предотврати и се измъчва постоянно, че не се е борил по-усърдно за живота на дъщеря си.

„Боби чувства вина до такава степен, че тя го изяжда все повече с всеки изминал ден”, разкрива семеен приятел пред Daily Mail Online.

„Той ми каза, че е трябвало да настоява Криси да потърси помощ във връзка с пристрастеността си към наркотиците, и че той е трябвало да принуди Ник Гордън да се махне от къщата й и да я остави намира”, каза още източникът.

Сега Боби е изправен пред поредната криза, този път тя е свързана със съпругата му Алиша, която страда от остра форма на диабет. В деня на погребението на Боби Кристина, тя е получила пристъп и е била откарана по спешност в болница.

„Боби каза, че той и е бил баща и е трябвало да се бори за нея и срещу всеки, който би му попречил да я спаси. Той осъзнава, че дъщеря му е видяла много наркотици и домашно насилие, докато е растяла в къщата с него и майка й, Уитни, които, на практика, са живеели в пълна с наркотици бърлога. Той признава, че е трябвало да оправи всичко, след смъртта на Уитни”, казва още семейният приятел.

„Боби ми каза: „Трябваше да накарам съда да принуди Боби Кристина да отиде в клиника и да стана неин попечител – както направи бащата на Бритни Спиърс, за да я спаси””, казва още източникът. През 2008 година Джейми Спиърс получи пълен контрол върху финансите на дъщеря си и стана неин попечител, след като тя публично си обръсна главата.

„Сега животът на Боби е сладко-горчив, защото докато Боби Кристина бе в хосписа, съпругата му роди момиченце, Боди, на 9 юли”, казва още вътрешният човек. „Боби се радваше, че бебето се е родило живо и здраво, но се разкъсваше – сърцето му бе разбито и той не знаеше какво да прави.

Сега, когато Криси спи вечния си сън до майка си, Боби се е фокусирал върху съпругата си, защото тя е много болна, има остра форма на диабет и може също да умре”, разкрива семейният приятел.