В жестока война помежду си влязоха определяните за най-големите мъжкари в Къщата Боби и Миро.

Всичко започна от коментар на Миро, че Цеце е прала дрехите на Боби. Това ядоса ръгбиста и той сподели раздразнението си със Стойка. От своя страна Мирослав се намеси и заяви на Боби, че трябва да спре да дудне.

Оказа се, че напрежението между Миро и Боби, което се наблюдава още от първия ден на престоя им, е не е безпочвено, а се корени отпреди. Преди дни ръгбистът обясни на Лили, че имиджът на джентълмен, който Мирослав показва, е привиден.

„Той не е солидарен, Ако трябва да потопи някой от нас, за да остане, ще го направи. Аз съм патил, но не ми е било нужно да го казвам”, започна тирадата си Боби.

„Разбрах, че не е мъжкар и няма мъжка солидарност. За да бъде с моята бивша Ася, с която се хванахме още в началото, лично видях как ме нахрани, че съм кофти човек, че не съм за нея и да бяга надалече. С Миро сме излизали 3-4 пъти. Приятен е, но като ти забие нож в гърба, ти си знаеш.”

Малко преди това в разговор със Стойка Боби заяви, че не разбира що за извратен човек е Миро да се върне в шоу, заради което вече 10 години му викат „Ревльото”, пише bliasak.bg.

„Заради парите е. Извратеното е, че предпочиташ парите”, обясни своето виждане по въпроса Стойка.

Миро също не спести „комплиментите” си към Боби. Пред Найден и Лестер, победителят в Big Brother 2 разкритикува отношението на ръгбиста към Цеце. „Как се държи с Цеце. На мен ми става тъпо. Да й подвиква оттук оттам, да я прави на линейка”, не скри раздразнението си Миро.