Семейството на Ники Михайлов за поредна година не желае да вижда половинката му Алисия е дома си.

Вратарят всячески се опитвал да я набута, та най-накрая да я опознаят, но желанието от страната на Боби липсвало, пише HotArena.net.

За поредна година Алисия трябва да прекара светлите празници далеч от фамилията на избраника си. Дълго време те дори не пожелаха да се запознаят с певицата и да я опознаят що за човек е, оповавайки се на предразсъдъци и клюки за миналото й, преди да стане звезда.

Изпълнителката сама трябвало да избере дали тя да покани бившия национален страж при нейното семейство или да отпрашат като Николета и Валери към топли места в чужбина.



Наред с трудното решение дали да остави малкия си наследник пак на село, при баба и дядо във Вакарел, или да се наслади на любовни страсти някъде по островите, тя се измъчвала от мисълта, че Михайлов – старши не иска и да чуе за нея.

Запознати разкриват, че да се внедри в спортната фамилия, е било истинска и изглежда недостижима мечта за певицата. Тя си мислила, че притежава необходимите качества, с които ще им се хареса. Но уви, те не й давали никакви шансове, въпреки твърдоглавите опити на Ники да убеди баща си, че половинката му си струва.