След снощните номинации в Big Brother All Stars Ники Китаеца определено не остана с положителни емоции, след като чу от Боби Турбото, че е гей.

Повод за коментара беше една от причините, заради които актьорът е решил да номинира бившата изгора на Азис. След като обяви, че не му харесва как Ники сваля жените в Къщата, макар да е обвързан, той сподели и други неща, които не му се нравят в Китаеца, пише bliasak.bg.

Оказа се, че визията на момчето притеснява не по-малко Турбото.

"Не харесвам мъже с рисувани вежди. Негово право си е да бъде такъв, но не е модно. И с къна. Не ми е мъжко и не ми е приятно. Някакси мъж да си бръсне веждите... не толерирам такива неща и не ги разбирам", започна с обясненията си Боби.

"Нямам нищо против гейовете. Напротив. Имам хиляди приятели такива. Просто мъж по този начин не е мой тип", допълни още актьорът.

След тези думи ясно си пролича, че на Китаеца не му понасят добре подобни коментари.

Темата, че може би все още си пада по мъже, се завъртя и след неговите номинации. Той сподели, че номинира Христо Трифонов, защото страни от всички, а той го харесва като мъж и иска да го опознае. Както и да вземе пример от човек, с дългогодишен щастлив семеен живот.