Борислав Захариев се качи отново на кон, за да се вдъхнови за образа на провокативния Роби Уилямс.

„В понеделник вечер Боби ще изпълни Real Love, а най-добрият начин да се потопи в този образ е да се потопи в атмосферата на ранчо, природа и разбира се, коне“, коментират от продукцията.

"Обожавам този изпълнител, но парчето никак не е лесно. Характерното при него е поведението, което е почти скандално. Погледът му е специфичен, а самият той не е спокоен на сцената. Изправен съм пред поредното предизвикателство с тези височини в песента“, споделя Боби, който също като Роби има страст към конете и язди от години.

Актьорът допълни, че по време на снимките е претърпял лека контузия, но се надява да бъде в най-добрата си форма за следващия лайв на „Като две капки вода“.

* Иван Юруков

Иван Юруков ще използва по равно от актьорския и музикалния си таланти за образа на Стефан Данаилов. Едно от запомнящите се изпълнения на големия актьор – Comment ca va в компанията на актриса, която публиката познава от предишен сезон на култовото шоу за преобразявания. Следващата седмица Гери-Никол ще се развихри с образа на Кристина Агилера, а Славин ще бъде Ани Ленъкс.

Константин ще влезе в ролята на големия български певец Орлин Горанов, а Марги Хранова ще остави естрадата за образа на Лайнъл Ричи.

Към този жанр обаче ще се насочи Златка, която ще бъде Тони Димитрова, а Софи Маринова ще се превъплъти в още една музикална дива – ненадминатата Уитни Хюстън.

Шоуто „Като две капки вода“ в понеделник вечер от 20:00 ч. по NOVA.