Мургавият рапър Бобо, станал известен след съвместното си парче с Графа "Дим да ме няма", е обявил война на човека, благодарение на когото въобще е на сцена.

Тъй като не може да направи самостоятелно парче, Бобо се слага на всички изпълнители, като се предлага почти без пари на всеки, който иска да работи с него. Напук на Влади Ампов, Бобо започнал да записва песни с конкуренти на фирмата на Графа "Монте мюзик", пише ''Всеки ден''.

Преди Графа да открие Бобо, никой не знаеше кой е той. Чак след като "Дим да ме няма" стана летният хит на миналата година, рапърът с гвинейски произход започна да получава десетки покани за концерти, дуети и участия в клипове.

*Графа

Според запознати обаче Графа и Бобо са във върла война след края на съвместната си работа. Причината е, че Бобо дължи неустойки на Влади Ампов заради неспазен договор с "Монте мюзик". Бобо е трябвало да запише още една песен с Графа, но не е изпълнил ангажимента си. Вместо това певецът направил общо парче с "Фейсинг дъ сън", заедно с Криско и Лора Караджова - точно тази фирма е в пряка конкуренция с "Монте мюзик" и се опитва по всякакъв начин да краде техни изпълнители.

В текста на съвместния хит на Криско и Бобо "Министърът на веселието" има и иронична препратка към песента на Графа и Мария Илиева "Крадена любов" - вместо "не мога аз безкрайно да те обичам тайно", както пее Влади, Бобо изпява : "Не мога аз безкрайно да се разбивам тайно".

"Отдавна известно е, че Графа и Криско никога не излизат заедно на сцената. Да запише общ дует с него, си е направо обявяване на война, още повече че става дума за песен, която е в стила на летните песни и е записана, за да прави сечено на "А дано, ама надали", коментират от екипа на Графа.

Влади Ампов не възнамерява да си търси парите от Бобо по съдебен път, но се е зарекъл да внимава много оттук нататък кого ще прави известен.

*Бобо (Снимка: Bulphoto)