Вчера Bobo & The Gang представиха своя Live концерт в Мрежата. Меломаните видяха и чуха нашумелия хип-хоп изпълнител в по-различна светлина.

Нарастващият интерес към рап стила и многото нови имена, които се вливат в него, дава повод на някои да твърдят, че ще измести чалгата по популярност. Бобо изказа своята позиция в ефира на ЬTV, пише signal.bg.

"Няма как рапът да измести чалгата. По-скоро тази музика /б.а. хип-хоп/ става доста популярна сред младите, което е хубаво, защото малко се измества центъра. Лошото е, когато самият хип-хоп заприличва на чалга. Тогава няма никакъв смисъл от това. През 2012 година се говореше за големия възход на българската музика, сега нещата малко се поразмиха. Излязоха много нови артисти, които се качиха на вълната и в един момент това загуби стойност" - коментира той.

Изпълнителят се дистанцира и от конфликтите, станали така характерни и чести сред рапърите.

"Аз нямам нищо общо с конфликтите в хип-хопа и винаги съм странял от такива неща. Не съм против никой. Публиката решава кой да е слушан и кой да е популярен. Знаем, че има артисти, които са изкуствено налагани, но на тях бързо ще им свърши горивото, тъй като не можеш да излъжеш хората, че си талантлив и го можеш" - убеден е Бобо.