Поли Генова ще има солидна подкрепа зад гърба си на сцената на „Глобен Арена“ на втория финал на „Евровизия“ - трио ЛаТиДа и рапърът Бобо, с истинско име Борислав Димитров.

Мацките пък са също „бон-бон“-и като Поли – кариерата им тръгнала от популярната детска формация, а преди две лета подгряха феновете за „Аеросмит“ в компанията на D2.

Последната седмица премина в усилени репетиции за Поли Генова, която обърна особено внимание на танца към песента „If love was a crime”. Сценичното представяне е по идея на двама топ хореографи – шведката Амбра Сучи и българинът Милен Данков. Амбра пристигна в София за финални детайли по изпълнението. Тя е основател на една от най-добрите танцови школи в Европа - „Diambra” и стои зад хореографията на „Еуфория” – песента, с която шведската поп певица Лорийн спечели Евровизия през 2012 година в Баку.



За генералната репетиция на Поли от Австрия пристигна и изпълнителят Cesàr, който също ще се включи като беквокал. Той води мастерски класове като вокален репетитор във Виена.