Рапърът Бобо се оказа фен на дрогата и за капак признава открито, че ползва забранени субстанции.

Любимецът на тийнейджърките се изцепи, че редовно пафка трева, а последното му напушване било не с кого да е, а със световна звезда - американския му колега Метод Мен.

Той е един от най-известните членове на групата Wu Tang Clan, която заби преди дни на Spirit of Burgas, пише Всеки ден, цитира slava.bg.

В профила си в социалната мрежа "Фейсбук" Бобо сам се похвали, че се е друсал в звездна компания, като пусна статус: "Само не ми завиждайте, ама след малко ще пафна с Метод Мен". Постът е харесан от близо 400 души, които явно наистина завиждат на Бобо за дрогирането в звездна компания.

Любопитен факт е, че световноизвестният рапър е имал проблеми с властите в родината си именно заради марихуаната. На 17 май 2007 г. той е арестуван в Ню Йорк за употреба и разпространение на дрога. Спрян е от полицай на път за Манхатън и когато сваля прозореца си, униформеният е лъхнат от острия мирис на джойнт.

"Димът беше толкова силен, че можеше да упои кон", казва ченгето, арестувало рапъра. При обиск в колата на Метод Мен е открита цяла чанта със стръкове марихуана, дрога е намерена и под седалката му. За да отърве решетките, прави поредица от публични лекции за вредата от употребата на наркотици.

Нашето момче Бобо също е било задържано за притежание на марихуана и дори е лежало в затвора. "Пропуснах да се явя на датата за делото и ме прибраха за месец, виновен бях, имах марихуана в джоба и лежах", отсича певецът, който се прочу освен с хита си "Дим да ме няма" ис големия размер на половия си член.

Според Бобо консумацията на леки наркотици трябва да се декриминализира, защото почти всеки трети тийнейджър пуши трева. За едномесечния си престой в затвора разказва: "Като университет на живота е там, най-много да научиш някоя друга дяволия".