Вместо на първа брачна нощ между Дани Петканов и Алекс Богданска, зрителите и съквартирантите във „ВИП Брадър” станаха свидетели на първия брачен скандал. Сполучливото сравнение направи самата булка, която реши да демонстрира учудваща скромност, като си легна в леглото със сутиен. „Никога не си носила подобно бельо в леглото”, учуди се веднага съпругът й. Боганска обясни, че така се чувства по-удобно и малко по-късно заспа.

Двамата влюбени ползваха спалнята на Енджи Касабие, която преди делеше стаята с певицата Мария. Тя бе специално украсена от големия брат за новобрачните, но това въобще не вдъхнови булката. Едва след като Дани стана от леглото, разочарован от първата брачна нощ, тя се усети, че е направила гаф. Двамата продължиха да спорят за важните неща в живота, но накрая все пак се прегърнаха.
Сватбата бе много емоционална за всички съквартиранти, като само Сашка Васева запази спокойствие и яде през цялото време. Марги Хранова и Тото поздравиха с песни младото семейство. Водещ на церемонията бе Богдан Томов. Булката и младоженецът отчупиха почти равни парчета от питката, така че не стана ясно кой ще командва в новото семейство.