Всъщност именно скъперничеството на Лудия репортер било една от причините двамата да се разделят преди година, научи „Галерия“.

„Алекс винаги си е била малко меркантилна. Неслучайно никога не се е заглеждала по обикновени момчета, а бившият й годеник италианецът Макс бе милионер. Дани обаче е голяма циция и дори едно кафе не е платил на Алекс, което много я дразнеше“, разказват нейни близки.

В началото Богданска се примирявала, тъй като популярността му компенсирала скъперничеството и покрай него Алекс бързо стана известна. Когато обаче около нея започнали да се навъртат богати момчета и да я черпят по заведенията, разбрала откъде изгрява слънцето. Именно заради стиснатия характер на Дани, Богданска потдала на флиртовете и му изневерила. И така - 10-ина пъти.

Поредното доказателство, че Лудия репортер е циция, лъсна в Дубай по време на медения им месец. Алекс и Дани заминаха по празниците за Емиратите, където посрещнаха Новата година. Направи впечатление, че през целия им престой моделката се снима с един и същ бански костюм, за което отново били виновни „тесните пръсти“ на съпруга й. Петканов й обещал, че лично ще й купи марков бански от Дубай като подарък. Когато обаче видял баснословните цени по моловете, бързо обърнал палачинката: „Е, ти нали си имаш бански! За какво ти е още един?!“.

„Идеше ми да завра годежния пръстен в стиснатия му... Дори и той не е платен от него, а от „ВИП Брадър“, беснеела Алекс пред приятелки.