Богомил Грозев се разведе с жена си Кристина Грозева за 30 минути вчера, подписвайки споразумение. Така дъщерята на Антон Радичев ще може отново да приеме бащината си фамилия. Големият въпрос обаче е жилището на комика. Както „Телеграф“ писа – Антон Радичев е заложил апартамента си, за да изтегли зет му кредит. Междувременно Богомил решава да се разведе с Кристина и не желае да прехвърли на свое име ипотеката на апартамента. Това много притеснява комика, който се оказва, че в един момент може да остане без жилище, ако банката реши да погаси кредита чрез взимане на апартамента.

Гола гимнастичка подлуди Богомил Грозев

Разводът вчера дава възможност на журналиста да вземе на свое име кредита. Пред „Телеграф“ Радичев се зарадва от развоя на нещата, но изказа едновременно съмнения и надежди за апартамента. Според писания в пресата, кредитът е 100 000 евро.

Според споразумението Грозев е приел да поеме разноските по делото и адвокатите, макар че му се искало с жена му да си поделят разходите. Обещал е, че ще плаща издръжка на двете им деца, които имат с Кристина, едно от които е от първия брак на Кристина, но той го е гледал от 5-годишно.