Годеницата на водещия на новините по Нова Богомил Грозев – Мария Такова, е бременна. Докторката по хомеопатия е едва в първото тримесечие и вече получи предложение за брак от бащата на първородното си дете. Водещият на сутрешната новинарска емисия по Нова ТВ и Мария се сгодиха съвсем наскоро и отпразнуваха щастливото събитие в Халкидики.

Богомил Грозев и Мария се познават отдавна, но си стават близки преди по-малко от 2 години, когато бракът на журналиста вече върви към своя край. Колегите му в Нова ТВ шушукат, че новинарят се развежда с бившата си съпруга Кристина Радичева именно защото вече е имал връзка с Такова. Близки до Грозев обаче твърдят, че бракът му отдавна куцал и младата докторка по хомеопатия няма нищо общо с развода му.

За сметка на това пък, Богомил Грозев бил причината дългата връзка на Мария с актьора и тв водещ Наско Михайлов да приключи. Двамата имали доста сериозни отношения, а Наско дори планирал предложение за брак, когато научил, че любимата му е влюбена в негов колега.

Михайлов още страдал по Мария и трудно понесъл новината, че бившата му чака дете. Бившата съпруга на Богомил Грозев също не била щастлива от новината. Новинарят и Кристина имат син на име Теодор, а от предишния си брак Криси има и дъщеря, която Грозев винаги приемал като свое дете. Радичева се притеснявала как децата ще приемат новината, че ще си имат братче или сестриче. Освен това Кристина никак не харесвала новата любима на бившия си. Смятала я за вятърничава и не била далеч от истината, твърдят запознати.

Мария Такова обичала купоните и шумните заведения, за разлика от Грозев, който обича да си стои вкъщи. Откакто са заедно обаче, Богомил доста се променил. Двамата обикаляли дискотеките всеки уикенд и дори годежът си отпразнували на щурия музикален фест Halkidiki Adventure в Гърция. „Мимето доста го отвори към нощния живот и купоните, но това ще е до време. Той все пак е улегнал мъж, дано и тя се кротне покрай бременността“, коментират приближени на Грозев.