На 25 декември Ballantine's и Yalta Club ще представят първото парти от поредицата True Music, което дава възможност на един от гостите да спечели билети за Boiler Room парти в Мадрид.

True Music е глобална музикална платформа на Ballantine’s, която подкрепя талантливи и иновативни музиканти, а гост диджей на първото парти ще бъде Franky Rizardo.

Изборът на Тrue music никак не е случаен, защото Rizardo е един от най-харесваните и продавани холандски артисти, познат от лейбъли като Fame и Funktion Recordings. През 2007г. тракът му Funky Noise става абсолютен хит и достига челни позиции в почти всички интернационални класации. От 2010 г. е част от най-големия и влиятелен хаус лейбъл в света Defected. В началото на тази година, Franky се завърна с нов сингъл – Keep My Cool.

В глобален мащаб партньор на Ballantine’s в платформата True Music са пионерите в live-streaming-а на underground партита от всякакви локации по света – Boiler Room. С Boiler Room е свързана изненадата, която от Ballantine’s са подготвили за всички присъстващи на партито.

На 1 февруари 2017 г. един от всички присъстващи на събитията ще спечели 2 билета за посещение на Boiler Room парти с Maya Jane Coles на 9 март 2017 година в Мадрид, като самолетните билети и настанявана също са обезпечени.
Изненадите обаче не спират до тук. Освен голямата награда, организаторите ще раздадат и 50 билета за партито с Franky Rizardo на 25 декември. Повече информация за томболата тук: https://www.eventbrite.com/e/ballantines-true-music-with-franky-rizardo-dj-runo-tickets-29972346094

Преди Franky Rizardoзад пулта в YALTA CLUB ще се качи талантливият и бързо развиващ се диджей, продуцент и резидент на клуба – RUNO.

Билети на цена от 30 лв. могат да бъдат закупени само на входа на клуба. Притежателите на членските YALTA CLUB карти могат да севъзползват от редица привилегии, като 50% отстъпка от цената на входа. За повече информация: www.facebook.com/yaltaclub/