Бой Джордж от известно време е подел атака по популяризирането на Десислава и песента й „Love is alive” в социалните мрежи.

В страницата си в Twitter атрактивният певец и ди джей пусна призив, че подкрепя Деси в надпреварата за Евровизия:

„Hey Desi, I hope you win Eurovision, you have a beautiful voice and I'm right behind you girl!!” (Хей Деси, надявам се ти да спечелиш Евровизия. Имаш хубав глас и съм зад теб, момиче), написа Бой Джордж. Във Facebook и Twitter от няколко дни тече агитация. Първо певецът представи приятелката си от България на своите twitter последователи, като обясни, че това е същата тази Десислава, която пее в парчето им с Марк Ведо.

„Благодаря на Бой Джордж. Ние често контактуваме и той харесва „Love is alive”. Непрекъснато ме мотивира, като ми казва хубави неща и ме подкрепя. Преди време го попитах за мнението му за Евровизия. Отговорът му беше – ако ти си на финал, ще го гледам, иначе не!”, каза DESS.

Певицата обясни забавянето на дуета между нея и английския изпълнител: „Идеята за общо парче с Бой Джордж я има и ще се осъществи. Обсъждаме определени песни. Той предпочита да е нещо по-хаус, с повече бийт, все пак той е ди джей. Аз искам нещо по-нежно....ще се разберем накрая – няма как”, пошегува се изпълнителката на „I like”.