Бой Джордж, който се изявява като един от треньорите в музикалното риалити The Voice, предизвика грандиозен скандал. По време на запис на едно от предаванията той заявил, че е спал с Принс, което буквално взривило публика в залата и продуцентите се принудили да спрат снимките.

Бой Джордж заедно с останалите треньори във формата – Уил Ай Ем, фронтменът на „Kaiser Chiefs“ Рики Уилсън и Палома Фейт се хвалили кой е направил най-известни дуети в кариерата си. „Аз съм правил дуети с едни от най-великите соул изпълнители в историята, включително с Лутър Вандрос и Смоуки Робинсън“, казва Бой Джордж, на което Палома Фейт пък отговаря: „Добре, след като ще говорим за големи соул имена, аз пък съм пяла с Принс“. И тогава Джордж хвърля бомбата, като казва: „Забрави, скъпа! Аз съм спал с Принс!“

Източници на западните медии, които са присъствали на записа, твърдят че екипът не можел да повярва, че Бой Джордж се е осмелил да каже подобно нещо, а публиката в залата направо полудяла. Продуцентите трябвало да се качат на сцената и да говорят с журито, след което Бой Джордж започнал да отстъпва и заявил, че всъщност нямал предвид точно това, а че имал плакат на Принс на стената в стаята си. Истината е някъде там, въпросът е дали трябва да става обществено достояние, пише eva.bg.