Луна получи очаквания отговор на предложението за женитба, което отправи към премиера Бойко Борисов. „Взимам те веднага за жена, за президент”, гласяха думите, които певицата чу.

Всъщност всичко бе добре измислена шега от страна на „ВИП Брадър”.

Луна бе извикана в изповедалнята и ѝ бе казано, че има изненада за нея. Първоначално тя не успя да повярва, че премиерът ѝ е отговорил.



Големият брат обаче бе решил да си направи шега с нея. В ролята на Борисов влезе актьорът Ненчо Балабанов, а съквартирантите се превърнаха в съучастници на заговора. Те трябваше да поддържат версията, че именно премиерът е отговорил на певицата.



Ненчо ( Бойко) заяви, че с удоволствие би отишъл да се види с нея, но се оправда с ангажимент в Щатите. Той обаче захапа Луна, че не чисти и не готви.

„Взимам те веднага за жена, за президент. Първо гледай да си спечелиш формата, пък после ще го умуваме”, завърши премиерът.

Луна бе дълбоко развълнувана от думите на премиера, но отсече, че е изпяла още преди години „Аз не съм жена само за един мъж”.

След като излезе от изповедалнята съквартирантите влязоха в роля. Те подигравателно ѝ изпяха сватбения марш. Луна пък се обърна към тях „ От днес само Борисова”.

Всички отидоха да я поздравят. „Борисова да си жива и здрава и никакви чинии повече”, редяха те.

Здравко пък каза „Безплатно ще ви пеем на сватбата”.

Обезпокоителното в случай е, че Луна така и не се усети за "мамбата", която Брадъра й направи. А с усмивка приемаше поздравите на съквартирантите й.