С думички като „малиново кули” и „страчитела” обогати речника си Бойко Кръстанов по време на участието си в „Черешката на тортата”.

Тъй като е скаран с кулинарията актьорът ползва дубльор в своята вечер в шоуто – приятелката си Елена.

Под нейните наставления той дозираше продукти и подправки, но като цяло носителя на „Аскеер” бе по-зает да се самоиронизира, отколкото да оформя блюдата. „Мурсалският чай расте в Мурсалево” и „Важно е да не зариваш със сол устата на рибата, за да може да диша” бяха част от бисерите му за вечерта.

Част от зрителите обаче не оцениха нито чувствто му за хумор, нито качествата му на домакин. „Защо се канят хора, които нямат идея от къде се хваща ножа?", „В магазин за кухни ли ги е поканил?” и „Бойко да не преиграва, до вчера не знаеше какво е френски макарон”, са част от коментарите във Фейсбук профила на предаването по Нова тв.

Както шеф Манчев, така и феновете се възмутиха от дрескода на Кръстанов, който готви с яке, все едно всеки момент се кани да прехвърли задачата на друг и ще избяга. „С това яке беше вчера, днес пазарува и готви с него. До края на седмицата ще го сменищ ли, Бойко?”, задава риторичен въпрос зрителка.