Освен с консултации с истинско ченге в „Под прикритие” образа на Ерол Бойко Кръстанов уплътнява чрез интензивна работа с каскадьор на терен.

Спец по бойни изкуства му показва съответната хореография и движения, но в 90% от напомпаните с екшън и щедро плискане на олово сцени Кръстанов се справя без дубльор.

„Всички схватки лице в лице, стрелбите, боравенето с нож си ги прави сам. Станал е истински нинджа”, споделиха с възхита близки до продукцията пред „Монитор”. В петия прощален сезон на сериала възпитаникът на Здравко Митков ще говори отново на турски, но малко. Работата по криминалето на БНТ Кръстанов съчетава със снимките на драмата Red Rock в Дъблин.

Там той носи значката на хърватина Адриан Кошош, а героят му е част от великолепната седморка, която пази социалния мир във фиктивно ирландско градче.

Мариан Вълев-Куката и Владо Пенев (инспектор Попов) зрителят ще види състарени с огромни и прошарени, напълно автентични бради. Силвия Петкова пък ще се върне към любимото си амплоа на хубавица със здраво кроше и безпардонен изказ, поемайки ролята на женско ченге в „Под прикритие”. Звездата на Народния театър Христо Петков ще скочи в кожата на новото момче за мокри поръчки на Иво Андонов (Захари Бахаров), а част от гангстерския му имидж ще бъде гарванът Оскар.

Птицата е взета от провинциално ранчо, дресирана е да изпълнява команди под конец и на снимачен сет се храни с късчета сурово месо. Снимките на сериала продължават с пълна пара, а инфарктните обрати ще започнат още с първите минути на пилотния епизод със смъртта на един от главните герои.

Очаква се „Под прикритие” да се завърне в прайм тайма на БНТ през февруари.