Повече от два месеца актьорът Бойко Кръстанов живее сам. Той е скъсал любовните си отношения с гаджето Виттория и вече са само приятели, носят слуховете.

"Не говоря за личния си живот, няма нито да опровергавам, нито да потвърждавам", сподели пред вестника чаровникът, който се превъплъти в образа на Ерол в хитовата поредица "Под прикритие". С красавицата Виттория Николова Бойко се запозна на сцената. И двамата участвал в спектакъла "Господин Балкански" в Младежкия театър, но не станали близки покрай постановката, а по-късно, когато отишли миналата година в компания на море. По време на почивката чувствата между двамата актьори избухнали с пълна сила, а само година след това те вече живеят заедно. И така повече от шест години. Пандемията обаче променила отношенията между двамата и те стигнали до решението да останат само приятели и колеги, пише България Днес.

Русокосата хубавица носи нестандартното име Виттория, защото е родена в Италия и е живяла там до 12-годишна възраст. Майка й стопанисвала 300-годишна вила близо до езерото Комо и днес актрисата признава, че много й липсват тамошните тишина и спокойствие. "И двамата с Бойко сме романтици", признава Виттория. В момента актрисата се изявява в сериала "Съни бийч", като лично Бойко я урежда, за да играят заедно в него. Преди да се залюби с Виттория, актьорът излиза с модела Ива Янкулова. Благодарение на него стройната манекенка също пробива в киното и участва в криминалната драма "Отплата".

По време на пандемията обаче актьорът остава в България, макар че преди това имаше добри предложения за сериали в Ирландия. Там той се сдоби и с агент, който го менажираше. "Сега ми се занимава с режисиране. Искам да реализирам собствен сценарий. Когато бях в Ирландия, видях, че тъй като там конкуренцията е голяма, те се принуждават сами да режисират, да пишат сценарии, да пишат музика дори. Никой не може да си позволи просто да чака да бъде забелязан. Това действие ми харесва", споделя още Кръстанов.