Бойко Кръстанов, нашумял като сина на Стефан Данаилов в "Стъклен дом", още не може да прежали бившето си гадже Ива Янкулова. Двамата се разделиха в края на миналата година, но той постоянно си намирал поводи да обикаля заведенията, в които ходи русата звезда от "Отплата".

Ива обаче бързо го е забравила, съобщиха нейни колежки. Те издават, че още в началото на снимките на "Отплата", Янкулова се залюбила с дебютанта Калоян Трифонов.

Той е третокурсник от НАТФИЗ от класа на Веско Ранков и няма абсолютно никакъв опит пред камера. Знойната блондинка обаче от пръв поглед го преценила като апетитно парче и само след месец двамата вече били официална двойка, пише lifestyle.bg.

Причината двамата да афишират публично чувствата си, е изцепка на Бойко Кръстанов в столично заведение. Той засякъл рандеву на влюбените гълъбчета и, полудял от ревност, отишъл при тях, стиснал Ива за ръката и я принудил да го последва на вън.

Там ѝ дръпнал яростна реч, от която присъстващите успели да чуят само откъслечни слова като: "забранявам", "няма да си с него" и "тръгвай". Ива издържала тирадата с каменно лице, накрая просто се фръцнала с думите: "Ти ли ще ми кажеш, бе", влязла пак в заведението и се увила около Калоян.