Миналото лято двама млади актьори, близки приятели, заминават за Лондон.

Те вече са направили своя пробив - играят в първия от новата вълна български сериали "Стъклен дом", който за месец ги прави известни.

Но Бойко Кръстанов и Явор Бахаров продължават да се развиват. Затова решават да си намерят агент на Острова. Намират контакти на такива професионалисти в Англия, пращат им свои автобиографии, снимки, мотивационни писма.

Така един ден заминават за столицата, за да видят какво могат да направят на място. И успяват - свързват се с агенти там, които от тогава до сега ги съветват какви предложения да приемат, но и какви да отказват.

Когато в края на август му се обажда продуцентът от компанията "Камера" Димитър Гочев с предложение за работа, Бойко веднага се съгласява. И преди е работил със същата компания - преди години тя прави "Стъклен дом", а сега го канят в друг свой успешен сериал - криминалния "Под прикритие".

Освен новата роля, Кръстанов има още нещо различно в живота си - от година и половина е с Виктория Николова.

Тя е третокурсничка в НАТФИЗ и участва в същия спектакъл, в който играе и Бойко - "Господин Балкански" в Младежкия театър, където той е на щат. Двамата вече живеят заедно.