Актьорът Бойко Кръстанов е готов да направи следващата стъпка в отношенията с приятелката си Виттория, признава самият той.

Чаровникът, който се превъплъти в образа на Ерол в хитовата поредица "Под прикритие", се умори от ергенския живот и мечтае да свие семейно гнездо с любимата си.

С красавицата Виттория Николова Бойко се запозна на сцената. И двамата участват в спектакъла "Господин Балкански" в Младежкия театър, но не станали близки покрай постановката, а по-късно, когато отишли миналата година в компания на море.

По време на почивката чувствата между двамата актьори избухнали с пълна сила, а само година след това те вече живеят заедно, пише "България днес".

Русокосата хубавица носи нестандартното за нашите ширини име Виттория, а не Виктория, защото е родена в Италия и е живяла там до 12-годишна възраст. Майка й стопанисвала 300-годишна вила близо до езерото Комо и днес актрисата признава, че много й липсват тамошните тишина и спокойствие.

"И двамата с Бойко сме романтици", признава тя.

Бойко пък от своя страна вече е купил пръстена, с който ще изненада любимата си съвсем скоро. Той вече я е запознал и с майка си, която я одобрила. Актьорът е привързан към родителката си, която го отглежда със 7-години по-големия му брат Георги сама. Баща му заразял семейството си преди години.