Актьорът от "Стъклен дом" Бойко Кръстанов, който е мократа мечта на стотици родни фенки, се оказа мека китка, съобщи в-к "Засада" .

Според клюката Бойко даже имал гадже мъж, който топли леглото му. Любопитно е, че сладурът никога не е бил с жена. Преди време Кръстанов сподели пред медиите, че е получавал доста неприлични предложения от напористи фенки.

Той обаче е категоричен в отказа им , тъй като си има гадже и е много моногамен. Бойко споделя, че не гаджето му, а самият той е по-ревнив и мнителен и често стигат до разправии. Той допълва още, че във връзката си не се чувства като звезда, а като обикновен човек. Актьорът обаче пропуска да сподели факта, че гаджето му е от същия пол.

Освен по гей ласките, Бойко си пада и по алкохола. Според злите езици Бойко "жули" биричка по затънтени квартални заведения, тъй като славата не му понася. За да избегне феновете и особено фенките си, Бойко излиза само по малки неугледни кръчми, където едва ли някой ще му обърне внимание. "Засада" засече актьора да се налива с алкохол в столично заведение. Компания му правила колежката Радина Кърджилова. Тя така се накъркала, че се качила на масата да денси, пишат от lifestyle.bg.