След петия прощален сезон на „Под прикритие” Бойко Кръстанов може да се похвали с две неща – владее елементарен турски и борави почти професионално с пистолет.

За да уплътни максимално образа на ченгето Ерол, актьорът изкарал курс по стрелба, който бил толкова интензивен, че понякога замръквал с мерник впит в мишените.

В новите епизоди физическото натоварване за Ерол е толкова голямо, че ще накара всички бойни сцени на предшественика му Мартин (Ивайло Захариев) да изглеждат като репетиция за детски рожден ден, научи „Монитор”. Кръстанов е част и от най-мащабната каскада в новия сезон – тази, в която полицейска гонка по магистрала „Хемус” завършва с полет на бус от 100 метра.



Подготовката за сцената, в която асистират петима каскадьора, отнема две седмици. Режисьор на епизода е Виктор Божинов. Сред локациите в криминалето са още ромската махала в Каблешково, марината в Свети Влас, борсата за зеленчуци в столичния квартал „Слатина” и покрив на блок в „Зона Б 5”. Част от главните герои ще изненадат зрителите с визуални метаморфози – Куката (Мариан Вълев) ще се появи с прошарена, напълно естествена брада, а попадналия зад решетките Попов ще видим с хипарска коса и силует на барбарон.

Специално за ролята миналото лято Владо Пенев качва 25 кг и все още не ги е свалил напълно. Дългоочакваната премиера на „Под прикритие” ще бъде в средата на март по БНТ.