Боксовите ръкавици на сър Хенри Купър, които са отговорни за повалянето на Мохамед Али, са готови за официален търг.

Британският боксьор успява да повали Али през 1963-та година. Али все още не е сменил името си и споделя пред спортните репортери, че този удар е бил толкова зловещ, че неговите роднини чак в Африка са го усетили. Али бил спасен от гонга и успял да се възстанови и да надвие своя британски опонент.

Боксовите ръкавици на сър Хенри Купър, които са отговорни за повалянето на Мохамед Али, са готови за официален търг. Британският боксьор успява да повали Али през 1963-та година. Али все още не е сменил името си и споделя пред спортните репортери, че този удар е бил толкова зловещ, че неговите роднини чак в Африка са го усетили. Али бил спасен от гонга и успял да се възстанови и да надвие своя британски опонент.

Прочети повече на: http://men.hotnews.bg/n/boksovite-rukavitsi-na-henri-kupur-otivat-na-turg.29119.htmlБоксовите ръкавици на сър Хенри Купър, които са отговорни за повалянето на Мохамед Али, са готови за официален търг. Британският боксьор успява да повали Али през 1963-та година. Али все още не е сменил името си и споделя пред спортните репортери, че този удар е бил толкова зловещ, че неговите роднини чак в Африка са го усетили. Али бил спасен от гонга и успял да се възстанови и да надвие своя британски опонент.

Прочети повече на: http://men.hotnews.bg/n/boksovite-rukavitsi-na-henri-kupur-otivat-na-turg.29119.html