Болният крак на Мозъка издаде, че зад маската му в „Маскираният певец” е актьорът Румен Угрински, сети се Hotnews.bg. Преди дни в телевизионно интервю той сам разказа, че се пребил, докато карал колело по софийските улици. Без да иска подкарал върху трамвайна релса, колелото се изкривило и той паднал, като сериозно навехнал крака си. В събота той му попречи да се раздаде на макс на песента на Васил Найденов „Междучасие”.

От продукцията винаги предупреждават панелистите да внимават в избора на песни на отделните участници, защото в тях може да се крие улика. И това е така, понеже майката на Угрински е работила като учителка. Той е сред близките до продуцента Маги Халваджиян, но след спирането на „Господари на ефира” телевизионните му изяви рязко секнаха. Затова нищо чудно да е помолил за участие в най-популярното шоу.

Като ръст и телосложение Мозъкът е едно към едно с дребничкия и жилав Угрински, който в събота вечер бе принуден да се шегува, че заради неудобни обувки куца. Камерите умишлено показваха много повече балета, отколкото него, за да не си личи травмата.