Бойко Борисов живее “сам като куче”, както сам се изразява, а бившата му приятелка Цветелина Бориславова – сама с куче.

Болонката на банкерката е 24 часа, 7 дни в седмицата с нея. Преди броени дни “дамата с кученцето” и по-точно кученцето, станаха атракция №1 на коктейл в хотел “Марица” в Пловдив. Особено, след като изпуснато от поглед, бялото къдравелче на Цветелина започна да яде директно от масата, пише blitz.bg.

Любопитната сценка се разигра на откриването на клон на новата й придобивка - кредитна банка в Града на тепетата.

Сочената в почти всички родни класации като най-богата нашенка, управляваща към началото на 2012 година над 200 милиона лева, беше облечена за събитието с пъстра лятна рокля с флорални мотиви и бутикови обувки, пищно обсипани с кристали Сваровски.

Впечатление направи факта, че около нея нямаше нито един бодигард. След модното дефиле в, Бориславова даде гръб на протокола и прекара по-голямата част от лъскавия коктейл в компанията на най-верния си другар и страж - четириногият си домашен любимец. Кученцето не се отдели нито за миг от известната си стопанка и стана звездата на вечерта. Болонката без капка свян се качи на масата и “подяде нагло” стопанката си. Присъстващи на събитието споделиха, че четириногият сладур е опитал от синьото сирене, хапките с черен хайвер, бял амур и други вкусотийки от угощението, предвидено за Бориславова.

Същевременно, явно под модното давление на влиятелната си майка, и щерката на Цветелина – Веселина, също се е пристрастила към компанията на малките бутикови животинки. Пред свои познати блондинката твърдяла, че било изключително изискано една дама да води със себе си свой малък, по-възможност много рядък и скъп четириног любимец.

Според близки до Веселина Бориславова обаче към момента нейното малко кученце се било превърнало в единствената по-интимна компания на русокосата банкерска щерка. След раздялата с дългогодишното си гадже Мартин, тя прекарвала дните и нощите си главно в компанията на четириногия си авер. Богатата наследница често можела да бъде видяна в тайното си екс любовно гнездо срещу хотел в Лозенец. Именно в това жилище през последните 3 години милионерската дъщеря прекарваше щастливи вечери в обятията на своя доскорошен възлюбен ММА боец Мартин.

Според градската клюка през последните месеци той пък напълно бил забравил Веселина, на която само преди по-малко от две години предложи брак. В момента Марто имал нова любов на сърцето си и това била скандалната плеймейтка Златка Райкова, известна още като русата Златка. Макар и ММА боецът да отрече да е забъркан в афера с блондинката, мнозина са свидетели как двамата на публични места се държат за ръце и си разменят страстни погледи и целувки. Тези новини още повече разстройвали богатата наследница на Цветелина Бориславова.

Снимки: podtepeto.com