Диско легендите Boney M идват в България специално, за да се включат в най-големия български мюзикъл, правен някога у нас ОРКЕСТЪР БЕЗ ИМЕ. Така освен да се наслади отново на изключително въздействащото театрално-музикално представление на 28 април, публиката в Арена Армеeц ще има и невероятната възможност да чуе на живо една от най-емблематичните диско групи на 80-те.

Boney M и звездата на групата – невероятната Шейла Боник, лично ще изпеят едно от култовите си парчета от далечната 1976 г. – „Sunny“, което по принцип е включено в сценария на въздействащия спектакъл. Уникалното изпълнение на великите диско икони в София в комбинация с брилянтната игра на впечатляващия актьорски състав, удивителната сценография и хореография, несъмнено ще превърнат второто представление на мюзикъла в едно от най-запомнящите се и грандиозни събития у нас.



С участието на Мария Илиева, Георги Мамалев, Катерина Евро, Валентин Танев, Филип Аврамов, Румен Угрински, Гъмов, Неделяна Христова в ролята на Рени, Николай Урумов, Стефан Денолюбов, Диляна Попова – заповядайте и отново преживейте силните емоции и магията, наречена ОРКЕСТЪР БЕЗ ИМЕ. #ОСТАВАМЕ