"Два пъти бях на косъм от смъртта, пак няма да стане!"

Това сподели фолкпевицата Бони на най-добрата си приятелка Софи Маринова по повод края на поредната й любовна връзка, научи "България Днес".

Двете певици от години са приятелки и в момента делят обща съдба по отношение на мъжете.

"Постоянно ми се падат ревнивци. Нямам късмет в това отношение, Софи също", обяснява Бони. Тя признава, че в момента няма гадже и отново е сама, пак заради проблеми в характера на избраника си.



"Заради него, като влязох във ВИП "Брадър", не пожелах в леглото си мъж, защото знам, че няма да му хареса. Но нещата излязоха извън контрол с ревността му", обясни Бони.

Певицата има горчив опит с бивш любовник, заради който на два пъти е била на косъм от смъртта. Емо Александров, с когото изкарва бурна 8-годишна връзка, бил толкова ревнив, че посягал на живота й само щом някой я погледнел.

Първият път акордеонистът на оркестър "Козарите" метнал по нея пълно шише с уиски. То минало на милиметри от главата й и се разбило в стената. Бони избухнала в неистов рев след шока, но пияният й любовник грам не се трогнал. Втората случка била още по-смразяваща кръвта. Един ден Емил побеснял, че е пренебрегнат, и тръгнал да мачка Бони с колата.

"Като стана напечено, ми каза, че уж на майтап било - объркал спирачката със съединителя, обаче като се отместих, вместо мен удари пет коли. После пак аз трябваше да се оправям с хората", разказва тъжната си одисея с лошия късмет в живота си една от най-красивите родни фолкпевици.