В Planeta Official в YouTube вече е факт новия видеоклип на Дамян Попов към песента “Не вдигай”. Още първите кадри, които поп изпълнителят сподели в социалната мрежа заинтригуваха меломаните и провокираха техният интерес. Днес вече всички те могат да видят и видеоклипа, който е доста мащабен. Кадрите бяха реализирани в киноцентъра в Бояна и в околностите на София.

“Благодаря на целия екип, с който работихме по “Не вдигай” и на режисьора Bashmotion, който се постара идеите ми да получат най-добрата видеореализация. За това видео ни вдъхнови историята от касовия филм “Бони и Клайд”, надявам се, че ще ви хареса”, сподели Дамян Попов.

Песента разкрива едно ново и различно лице на изпълнителя, както и нов творчески поглед, вдъхновени от негови лични преживявания.



“Рядко пея неща, които наистина съм преживял и чувствам, така че за мен тази песен е много емоционална”, разкри Дамян Попов.

Той вярва, че с тази песен ще успее да докосне и публиката и тя ще се превърне в хит. Специална роля във видеото е поверена на “Мис София” - Бетина Велкова, а за визията на Дамян Попов се погрижиха Cristiano Pi /стил/ и Малена /грим/.

Източник и сн.: Planeta.tv