Певицата Бони открехна леко вратата на бъдещите си проекти в предаването „Зад кулисите“ по ФЕН ТВ. Тя заяви, че заедно с Тони Стораро имат идеи, но не сподели повече информация.

„Имаме нещо предвид, но нека остане в тайна. Да не издавам предстоящите проекти на Тони Стораро“, сподели изпълнителката.
Пред камерата на ФЕН ТВ Бони коментира и първия си дует с Човека-Глас – „Съседи по сърце“ - който направи премиерата си преди месец. Въпреки, че двамата са приятели от години, първата им съвместна песен се появява едва сега.

„Някои неща, колкото и да ги искаме, ако не им е дошло времето, няма как да се случат. Но ето, че след такова дългогодишно приятелство решихме да направим нещо. Аз се шегувах с Тони, казах му: „Тони, мисля, че е време като поостареем, да можем да покажем нещо на внуците и правнуците, да си имаме спомен“. Той ми отговори: Да, разбира се, това трябваше да го направим по-рано“, сподели певицата.
Бони разказа още, че идеята за проекта е била нейна, а осъществяването е минало леко и спокойно.

„Песента „Съседи по сърце“ се харесва от нашата аудитория. Идеята е моя, Тони беше спокоен, тъй като, познавайки ме, знаеше, че ще се справя добре. Пуснах му парчето, той го хареса много. Само по време на записите имахме доуточнявания. Песента беше в по-ниска тоналност. Да не забравяме че Тони Стораро също е голям професионалист. Каза ми: „Бонче, тук ще пея много ниско, а мисля, че твоят глас също има възможност за по-високо изпълнение.“ Отговорих му: „Да, разбира се“. Сменихме и някои неща в текста и така се организирахме за записите“, допълва Бони.