Сериозна женска драма се разигра в "Черешката на тортата" по Нова телевизия миналата вечер. Домакин бе фолк певицата Бони. Тя обаче стартира с голям гаф - накара гостите си да я чакат дълго време пред вратата на дома си, който преди това показва с гордост. Това обаче никак не се понрави на оперната певица Весела Нейнски.

Още с прекрачването на прага на дома на ромската изпълнителка, колежката й от операта й показа, че е сърдита от случилото се. "Вие си яжте. Аз само ще ви гледам и ще ви казвам "Наздраве", обяви Нейнски, сядайки на масата. "Какво искаш? Колко пъти трябва да ти се извиня?", сопна й се Бони. "Подредена съм и точна. Не обичам да ме чакат или аз да чакам, а Бони си го позволи. Приех го като неуважение. Не съм лицемерна и не искам да се преструвам. Домът ти е хубав, но чакахме два часа пред вратата", продължи Веси, цитира Блиц.

"Искаш ли да ти дам един нож, да ма заколяш са?", попита я в типично ромския си стил Бони. Тук актьорът Ники Сотиров се обърна към операторите и ги помоли да спрат, но записите продължиха. Малко след това Бони реши да разнообрази с ромска песен, но докато си акомпанираше с приборите за хранене се обърна към DJ Дамян и му каза: "Помагай бе, идиот, тук съм с барабани". Това никак не се хареса на гостите й, който все пак опитаха от всичките й манджи. Малко след това Бони реши на изпее народна песен, което изненадващо накара Веси да се разплаче.