"Работя, правя песни, но като че ли не се получават много добре нещата. И смятам, че вината е в мен. Все по-често си задавам въпроса: "Господи, какво се случва?" - споделя изпълнителката.

Според нея интриги съсипвали личния й живот. А според нейни приятелки Бони била страшно суеверна. Тя непрекъснато се тресяла от страх, че завистливи колежки искат да я урочасат. Взимала всякакви мерки, за да се предпази от зли очи, пише blitz.bg. Мургавата хубавица си носела малка Библия в чантичката, която я пазела от неприятности, освен това не сваляла и златно медальонче с формата на ангелче.

Запознати твърдят, че майката на Бони имала доста познания в заклинанията и навремето й казала, че някой й е направил любовна магия, за да обикне бившия си приятел Милен. Красавицата обаче била категорична, че чувствата й не са плод на висши сили, и дълго време отказвала да повярва, че не са един за друг.

В крайна сметка обаче Бони не могла да изтърпи пиянството на по-младия си любовник и решила да прекрати връзката. Милен се прибирал вкъщи здраво пийнал почти всяка вечер и тормозел чувствителното създание. Не се знае дали майката на Бони се е намесила и е развалила магията, но певицата твърди, че откакто е изгонила Милен, той не я притеснявал.

Снимка: Bulphoto