Бони се оказа, че е поредната съквартирантка, която си излиза, когато си пожелае от Къщата.

Орлин Павлов вече два пъти напуска пределите на Нови Хан, за да вземе участие в различни ивенти, които разбира се са добре платени.

Според Супер 19' миналия уикенд ромската изпълнителка се е чупила от Брадъра, за да извиси глас на частно парти във Варна. За да се придвижи до морската столица по-бързо се наложило Бонка да лети със самолет. Истинска суматоха настанала на летището, когато се появила фолкаджийката, разправят ошашавени пътници.

В типичния си стил певицата раздавала целувки и дори автографи на служителките на аерогарата. Вечерта изпълнителката пеела на ушенце на местен тузарски бос, който бил доста щедър в бакшишите, ако се вярва на клюката.

Сутринта ромската защитничка в Къщата се върнала обратно, щастлива и доволна от това, че е заработила добра пара и, че обменила мисли с хора навън. „Ама какво е това излизане от Къщата. Нали щяха два месеца да се откъснати от света“, недоволстват фенове на тв риалити по интернет форумите.

Според мълвата скоро от Къщата ще излезе и Мариана Попова, която също била поела важно участие и за нищо на света не искала да губи тлъст хонорар от предстоящ концерт.