Бони бе първата изгонена от „Биг брадър ол старс“. Видимо певицата беше изненадана от развоя на събитията и в очите й се долавяше леко разочарование.

Макар да прекара едва седмица в най-обсъжданата Къща, Бони успя да стане мишена на няколко от участниците, пише ''Блиц''. В интервю Бони разкри подробности от задкулисието на риалитито и открехна малко вратата на личния си живот:

- Бони, ти влезе в Къщата на „Биг брадър“ за втори шанс. В сезона през 2012 година излезе трета, а сега първа. Какво не ти достигна, видяхме разочарование в очите ти на излизане от Къщата…?
- Това е единствено в мой плюс и означава, че съм променена. Тогава съм била една, сега съм друга. Ако бях останала в Къщата, можеше и да влезна в конфронтация с някои от мъжете.

- Петя Буюклиева не можеше да повярва, че има повече гласове и от теб на елиминациите. Дори намеси жанровете, в които се изявявате двете, и каза, че винаги попфолкът печелил и най-накрая тя го е победила…
- Сега, всички знаем, че тогава имаше един много силен мач – „Лудогорец – Ливърпул“ - това е един много важен мач и в този момент нямаше как всички мои приятели, близки и фенове да гласуват за мен. Цяла България е гледала мача, едва ли много хора са гледали „Биг брадър“, това е много важна причина. Аз отдавам моето излизане на този мач. Въобще не съм очаквала, че ще ме изкарат мен и бях доста изненадана, когато Ники Кънчев съобщи моето име. Но пък щом така са преценили зрителите – няма лошо. В никакъв случай не съм била разочарована. Не мога да съдя Петя за нейните думи, не мога да отговарям за нейните мисли. Тя доста пъти ми каза, че имам страхотен глас, правя невероятни извивки и че иска да я науча и нея.

- Без да искаш, се впусна в един скандал с Пламена, която те обвини, че не си съпричастна към мисията им с Христо, когато бяха на бунището, защото с останалите съквартиранти си вдигнахте купон вътре, докато те двамата зъзнеха от студ вън. Но после с Петя си била съпричастна, понеже е била по-голяма звезда?...
- Не ми се прави реклама на хора, които не са ми на нивото. Нещата са представени по друг начин. Аз не съм виновна, че някой не си е изпълнил мисията и е наказан за това нещо. Както се видя добре в един от кадрите, аз направих чай на нея и Христо и после на Петя. Нямам вина, че е представено по друг начин. Пламена се опитва да си намери начин и на чужд гръб да стане известна.

- Смяташ ли, че Пламена ти завижда, може ли да има съревнование между две певици?
- Няма как да говоря за нея, тя не ми е на нивото, разбираш ли?! Аз искрено й пожелавам да успее като мен и всички успели колежки. Аз отвън разбрах повече неща за нея, отколкото вътре. Познати ми казаха, че е била някакъв модел и е казвала, че за нищо на света няма да пее попфолк. На мен в Къщата ми хареса как пее други песни – английски, черна музика, и с тези песни се справя добре. Но песните от фолка, които изпя вътре – хич я няма, но това си е мое мнение.

- Моля?! Изхвърлили са ме мен, за да вземат новичката Пламена?! Уважавам Кали като майка и жена, но това, което го е казала, не искам и да го коментирам! Не искам да слизам на нейното ниво. Пожелавам на Кали да има моя успех! А щом си мисли, че нямам участия – нека е жива и здрава. Аз мога да й покажа колко участия имам на месец, пожелавам й моята кариера да има! Никога не съм имала противоречия с Кали и съм изумена от нейните думи. Имах добри впечатления за нея. Имаше труден период в своя личен живот и съм ходила в тях да й помагам и да я успокоявам. Надявам се да не е забравила това! Имаше и момент, в който нейната майка дойде да чисти моя дом, искаше да работи за мен.

- Нека ме съдят, това си е тяхната истина, може и да са имали право. Аз съм възпитана по този начин и когато съм с някой мъж, значи съм само с него. Не намирам за правилно, че трябва да спя с друг мъж в едно легло. Обясних на Боби Турбото цялата ситуация и момчето ме разбра и ме поздрави за моите принципи.

- Наблюдавах го как се държи в Къщата и му казах, че има жена – какво прави с Пламена? Тогава той ми каза, че не се разбира с жена си. Може това да е част от играта му и да ме е излъгал, но така ми каза на мен. Няма как да кажа това за него и Пламена, ако нещата не изглеждаха наистина по този начин и ако той не ми беше споделил това за жена си. Аз, ако държа на един човек, никога не бих се впуснала в подобни действия, а да покажа, че държа на човека до себе си, както и направих. На никаква цена не бих наранила човека до себе си – няма мисия, няма пари!

- Да, разбира се. Сега той е купил жилище, което аз трябва да обзаведа, след това сватба и после вече и дете. Имаме си планове. Ние вече имахме планове за сватба преди време, той беше избрал много красиво място, което не беше дори в България, но нямаше как да се случи, тъй като тогава майка ми почина. Моята дъщеря Михаела много иска да има братче или сестриче. Обещава ми, че ще си играе с него, ще го гледа, пък ще видим колко ще го гледа! (смее се)

- Искам да кажа на хората да не се разочароват и да не набеждават, да не си променят мнението за мен, защото това е една игра, в която има кадри, които остават неизлъчени, или са представени по друг начин, извадени от контекста на разговора, за да се получи интересна играта. Повече не бих влезнала в „Биг брадър“!



- Твоята колежка Кали пък тиражира друга версия – че е възможно ти да завиждаш на Пламена, тъй като си била изхвърлена от „Пайнер“, а тя след теб е подписала договор… Казва, че нямаш участия в последно време и затова злобееш?



- Разпънаха те на кръст, заради морала и възпитанието, което имаш, и че остави Боби Турбото да спи на пода. Преиграваше ли в тази ситуация?


- Но пък това не те спря да се пошегуваш с Пламена и Христо и техните взаимоотношения, предвид факта, че той има жена?



- Мислите ли за сватба с него, за дете…?


- Какво остана скрито от зрителите по време на престоя ти в Къщата? Би ли си дала трети шанс след години или пък да се пробваш в друго риалити?


Интервю: Красимир Красимиров