Бони е едната половинка на един от най-харесваните дуети във "Великолепната шесторка".

Певицата и синоптикът Емил Чолаков са от участниците, които до момента са генерирали най-много sms-и за мисията на "Шесторката", пише btv.bg.

Бони обаче не спира дотук. Певицата записа песен специално за благотворителното шоу и ще я представи на големия финал на 7 декември. Песента е дело на композитора Мартин Биолчев и текстописката Дони Василева.

Авторката на текста сподели, че не само знае и се интересува от съдбата на изоставените български деца, а и самата тя е била едно от тях, което прави връзката и с мисията на "Шесторката" много лична.

"Аз съм изоставено дете, което обаче впоследствие е осиновено. Тази тема ме е вълнувала страшно много винаги, защото си давам ясна сметка какво щеше да се случи с мен, ако аз се бях родила да речем с недъг или да речем нещо се беше случило по време на моето раждане" - сподели Дони Василева.

"Има смисъл да се правят подобни неща, за да може всеки от нас да се замисли какво би било, ако ние сме на мястото на тези деца, ако някой от нашите близки бъде принуден по някаква причина да изостави детето си".

"Надявам се с тази песен, слушайки я, всеки един да помага на всички деца, защото аз не веднъж съм казвала, че децата не са вещ, а най-важното нещо" - каза Бони и допълни, че все още не е сигурно дали ще заснеме клип специално за песента, но най-вероятно тя ще се завърти в телевизионния ефир с кадрите от "Великолепната шесторка".

Създателите на песента за "Шесторката" вярват, че мисията на bTV и UNICEF ще успее и един де в България няма да има деца, които да растат в домове.

Снимка: Bulphoto