Певицата Бони ще остане в историята като първия Съквартирант, напуснал Къщата на Big Brother All Stars 2014.

Така решиха зрителите по време на горещия лайв при първите елиминации в шоуто.

Номинираните Съквартиранти - Бони, Петя, Емил и Христо, бяха поставени под щателен анализ от защитниците им в студиото.

Рекламистът Генчо Генчев защитаваше Христо Трифонов като пример за изгубените патриархални ценности, журналистката Ива Николова пък изтъкна значимостта на Петя Буюклиева за обществото в България, а телевизионната водеща Джуджи представи забавната страна на Емо Каменов. При тази оспорвана словесна война на журналистката Лара Златарева явно ? беше трудно да защити Бони.



Независимо какви са причините, които доведоха до изгонването на Бони, страстите в Къщата не стихват, а Съквартирантите вече трупат материал за новите номинации и елиминации.

Ясно започват да се очертават лагери между жените в Big Brother All Stars.

Реакциите след номинациите, които и Съквартирантите гледаха в понеделник, бяха истински взрив от емоции.

Бони се обиди на Пламена, която я номинира заради липсата на състрадание по време на нейното пребиваване на „Бунището за звезди”. Докато Пламена и Христо мръзнеха навън, Бони организира купон за Съквартирантите в Къщата.

Между Калина Паскалева и Петя Буюклиева също прехвърчаха първите искри на неприязън.

Младата журналистка неведнъж споделяше пред Съквартирантите, че не харесва Буюклиева, но тази вечер зрителите станаха свидетели на първия им словесен сблъсък.

Петя Буюклиева влезе в конфликт и с Катето Евро. Актрисата постави под въпрос честността на Петя, която я обяви за най-лицемерен Съквартирант на живо в „Голямата уста”.

Катето, обидена от епитета, потърси мнението на останалите обитатели на Къщата и срещна тяхната пълна подкрепа.