Фолк певицата Бони има нов мъж в живота си, призна самата изпълнителка.

"Да, имам нов приятел. Разбираме се с него, нещата си вървят, но не искам да разкривам повече подробности от личния си живот. Поне на този етап не виждам смисъл да казвам повече неща", коментира изпълнителката, пише "България Днес".

Продължителността на връзката им е няколко месеца, но певицата ревниво крие името на изгората си и не иска още да го разкрива в публичното пространство.

Бони и партньорът й вече живеели като семейство, а той дори настоявал за сватба. Не е ясно обаче дали изпълнителката е готова на подобно сериозно решение, тъй като предишните й сериозни връзки не се развиваха по най-добрия начин.

През последните дни за изпълнителката се появи информация, че властен мъж я държи под ключ и не й дава да излиза без негово разрешение. Оказа се обаче, че в "ареста" на Бони няма нищо вярно и тя се радва на свободата си.

"Никой не ме е заключил. Дори наскоро пътувах до Испания и не съм имала проблеми със свободното си придвижване. Не съм заложница на мъжа си и не ме държи под ключ. Пълни глупости са писанията, че не ми дава да излизам и се държи с мен като със затворница", добави изпълнителката на легендарния хит "Трябваш ми".

През годините тя имаше сериозни проблеми с мъжете, с които живя. На видинския ромски барон Мечи Бони роди дъщеря - Михаела, но двамата така и не стигнаха до олтара.

"Той е семеен и предпочетох да останем добри приятели, вместо да си слагам грях на душата, че се развежда заради мен. Това, че станах майка, без да съм омъжена, не ме притеснява, но родителите ми трудно го приеха", заяви фолк изпълнителката.

*Бони се радва на любовта на дъщеря си Михаела и на новия мъж в живота си

И допълни: "Не е вярно, че фолк певиците си търсят богати мъже. Преди да срещна Мечи, аз 8 години живях с музикант, който не можеше да изкарва пари колкото мен. На практика аз го издържах."

Това нейно изказване е свързано с Емил. В края на 80-те години, още на ненавършила 18 г., Бони става гадже с ръководителя на оркестър ДЕлитУ. Любовта им продължава цели 8 години, но само първите 4 от тях са щастливи. Музикантът не е от ромски произход и явно няма намерение да се жени за момичето, което му изкарва добри пари. Когато пие, става страшно агресивен и дори веднъж замеря певицата с бутилка уиски, като едва не й разбива главата. Тя прекратява тази връзка окончателно, когато разбира, че той има и друга жена.

Още по-драматично е положението със следващия й приятел - Милен, който имаше тежки проблеми с пиенето.

"Две години всеки път му прощавах, но то да беше от време на време, да беше няколко пъти в годината, щях да го изтърпя. Но то беше всеки месец по няколко пъти! Стигна се дотам да ми посяга, и то пред детето ми", разказа разочарованата Бони. Милен стигнал дотам дори да заплашва изпълнителката с убийство.

Според информациите чалгарката е имала проблеми и с друг свой възлюбен - Веско от оркестър "Кристали". Близки на певицата през този период твърдят, че той често я биел. И този път Бони слага категоричен край и отказва да се събере повторно с Веско въпреки молбите му.

"Две неща не исках да ми се случват в живота - ревнив или женен мъж, а и двете ми се случиха", обобщава отношенията си с мъжете изпълнителката.

Бони е една от малкото певици, които събраха смелост да се опълчат на собственика на "Пайнер" инж. Митко Димитров - Митко Пайнера.

*Инж. Митко Димитров - Митко Пайнера

Тя беше част от музикалния гигант, но реши да напусне и да започне да се самопродуцира сама. Изпълнителката направи повече от скромна промоция, на която представи първата си самостоятелна песен. Бони е решила сама да си урежда участия в заведенията и да не плаща проценти на продуценти. Мнозинството в музикалните среди обаче е категорично, че тя трудно ще успее сама да се справя, защото самоиздръжката е свързана с много финансови разходи.

Още преди години Десислава първо скочи на Пайнера и започна да работи сама, но не издържа дълго време и вече е почти залязла от музикалната сцена.