Фолкпевицата Бони получи грандиозен букет от рози за „добро утро” от любимия си мъж.

Самоличността му тя пази ревниво в тайна, но е факт, че са заедно от близо година. Сливенската перла обаче промени емоционалния си статус във Фейсбук на „обвързана” едва вчера, а от коментарите под романтичното събитие стават ясни две неща – че с половинката й искат общо дете, а сватбата им е в процес на организация. „Чувствам се добре и щастлива! Имам човек, с когото се обичаме.

Не съм имала толкова романтичен мъж в живота си.

Непрекъснато ми прави изненади. Миналата седмица бяха 501 рози, този път са 101.”, сподели пред човек на „Монитор” изпълнителката на „Запомни това”. Кога и къде с избраника й ще си кажат „да” тя не коментира, категорична е само, че „ако ще се случи, ще се разбере”.

Миналата година Бони сбъдна мечтата си да завърши средно образование. Ходи на частни уроци, яви се на матура с тийнейджъри и получи заветната диплома. Тогава жената, с чиито обувки си тръгна Памела Андерсън във „ВИП брадър”, сподели, че вижда академичното си бъдеще в НАТФИЗ. След роли във филми като „Маймуни през зимата” и сериала „Седем часа разлика” Бони има самочувствието да запише актьорско майсторство, а като Б план за пътя си на висшист вижда политология или специалност, свързана с бизнес и мениджърска дейност.

Доброто образование е сред приоритетите й и в отглеждането на дъщеря й Михаела, която вече е тийнейджърка. Бони се надява тя да овладее поне три чужди езика и да може да си позволи обучението й зад граница. Михаела е тръгнала по музикалния път на знаменитата си майка, но се е ориентирала към попмузиката.