Ромската перла Бони хвърли истинска бомба, като сподели на дружките си Златка и Никол, че има вероятност да е бременна. Сензационното признание на певецата дойде, след като трите дружки си бъбреха спокойно в спалнята на Вип Брадър.

Още от влизането в къщата, Бони, Черната Златка и синоптичката Никол са неразделни приятелки. Снощи, след спокоен разговор в спалнята, ромската певица сподели, че не се чувства добре и постоянно й се гади. Приятелките й я посъветваха да пие вода с лимони, а когато изпълнителката призна, че може да е бременна, двете дами останаха безмълвни.

Новината буквално ги разтърси и двете премигваха на парцали, питайки  се дали това може да е възможно. Бони призна, че има голяма вероятност да стане отново майка, но това щяло да се разбере след няколко дена. Фолкфурията си мечтае много за второ дете, но както сама тя каза: ''това е божа работа''. Освен гаденето, чалгаджийката има и завиден апетит, а това са първите симптоми на бременност. Дали обаче това не са само догадки ще разберем много скоро.

Междувременно в къщата се сформираха няколко лагера, а дразгите вече  са факт. Докато трите красавици са първи приятелки, срещу Бони се обявиха Фънки, Кристина Патрашкова и Мариана Попова. Причината за гнева им е, че ромската певица им прави забележки за пушенето, което явно доста ги дразни. Фънки дори изригна ''Бони е нещастница и няма никаква техника на пеене'', а другите се съгласиха с него. Номинациите също вече са факт, а нищо не може да избегне от зоркото око на Биг Брадър, пише skandalno.net.