"Фалшивата" Бони не изпълни мисията си във Вип Брадър и се издъни на детектора на лъжата.

Фолк певицата от ромски произход, която е обвинявана от Съквартирантите си в риалитито, че непрекъснато играе театър и не е истинска, трябваше да отговори с истината на поне 6 от 8-те въпроса, но успя само при пет.

Бони се издъни на най-важния последен въпрос, който беше зададен от Орлин Павлов - "Манипулираш ли Съквартирантите, за да се харесаш на публиката?". Певицата отговори отрицателно и детекторът я хвана в лъжа. "Не съм съгласна с детектора, но както и да е", заяви Бони в студиото на Ники Кънчев.

Най-краен за нея, както се и очакваше, беше Ники Мартинов. "Не я понасям, говори високо и глупаво и мирише", коментира брадърът преди да си зададе въпроса. "Николай за мен въобще не е фактор. Хората, които ме познават, знаят каква съм. Това съм си аз, въпреки че това което детекторът отчете, не мисля, че е истина на 100 процента", контрира фолк фурията.

Гостите на Ники Кънчев също коментираха Бони. "В България всеки става за политик. Очевидно Бони има качества и това е тъжно, не е смешно. Оратор е, знае на кого какво да каже", коментира Петър Курумбашев качествата на брадърката и нейните шансове да влезе в политиката. "Всичко е решено заради етническия вот. Махалите ще гласуват за Бонка и тя ще остане във "ВИП брадър", заяви Мартин Карбовски в леко шеговит стил. "Бонка на места беше фалшива точно колкото и плитката си. За последно ме пустоса, когато тръгнах да й сипвам вино. Пустоса ме като циганка на пазар, на която не съм купил фалшивите цигари. Обувките й струват колкото изхранването на едно малко гето", избухна Иван Ласкин, който си тръгна от Къщата и също коментира номинираните в студиото.

Ето въпросите към Бони и нейните отговори:

1. Излъга ли Съквартирантите, че ще продължиш обучението си, когато излезеш от Къщата? (Фънки)
- Не (лъжа)

2. Имаш ли чифт обувки, които са купени за повече от 1000 лева? (Къци)
- Не (лъжа)

3. През последните 6 месеца пяла ли си фалшиво? (Юлиян)
- Да (истина)

4. Искаш ли да се омъжиш за твоя интимен приятел? (Багата)
- Да (истина)

5. Смяташ ли, че Николай е расист? (Николай)
- Да (истина)

6. Излъга ли, че одобряваш интимната връзка между Люси и Камелия? (Камелия)
- Не (истина)

7. Искаш ли да спечелиш "ВИП брадър"? (Мариана Попова)
- Да (истина)

8. Манипулираш ли Съквартирантите, за да се харесаш на публиката? (Орлин)
- Не (лъжа)

Малко по-късно певицата напусна Къщата по решение на зрителите. Тя събра едва 16 % от гласовете на зрителите и това се оказа най-ниският резултат до момента, който някой от напусналите вече Съквартиранти е получавал.

"Много съм щастлива", бяха първите думи на певицата, които тя каза пред Ники Кънчев, секунди, след като излезе от Къщата. Тя бързо гушна дъщеря си Михаела и се разплака, пише lifestyle.bg.

Въпреки че за пореден път изтъкна, че сърцето й не познава злоба, за новите капитани на отборите, които предстой да се сформират, тя избра своите най-големи противници в Къщата - Ники Мартинов и Юлиан Константинов. Само хората от загубилия отбор ще могат да бъдат номинирани за гонене, а техният капитан отива директно на елиминации.

Изключително доволен от излизането на Бони от Къщата бе Ники Мартинов, който имаше непоносимост към изпълнителката. Мургавият представител от Кърджали се ухили до уши щом чу, че певицата ще напусне шоуто.

Останалите двама Съквартиранта, които бяха на елиминации заедно с Бони - Къци и Златка Димитрова, продължават в шоуто. Къци не можа да повярва, че и този път е спасен и остава в предаването, а Златка не спря да реве щом разбра, че не е изгонена.

Бони даде медальона си на певицата Люси.