Чалга певицата Бони се оля, заявявайки, че по-известно лице от нея нямало във ВИП Брадър.

Нарочената за фалш и лицемерие в Къщата певица, която бе изгонена от съквартирантите, се наду по повод скандала със сървайвара Николай Мартинов.

Преди вечер той крещеше: "Смърт на чалгата!" срещу противниковия отбор след надпяване. Ники подметна на Бони и за миризмата й. Той никога не може да има парфюмите ми. А и като бебе са ме къпали 40 дни с с яйца и сол.

Дори да лежа два часа на плажа и да се изпотя, ухая още по-хубаво, похвали се чалга изпълнителката, за което получи реплика от Любен Дилов-син: "На щастлива кокошка!"

Бони не спря да лее злоба срещу Николай: "Адски са му мръсни краченцата на тоя горски пътник!.Ще му подаря комплект за педикюр и парфюм", зарече се певицата.

"Не знам Ники какъв ВИП е, но ако умре чалгата ще се промени ли животът му", подкрепи колежката си и Галена.

"Смърт на чалгарите!, Революция!, Кръвопийци! Да ги изкормим!", крещяха снощи от отбора на Фънки, Ники и Юлиян, които останаха да нощуват извън къщата, срещу уредилите се с подслон.

Марияна Попова дори бе уцелена с вафли, което разрева певицата. Багата бе сред пощадените - при появата му противниците го притестваха, скандирайки името му.