Фолк певицата Бони беше сред ВИП гостите на гейша парти в столицата. Изпълнителката уважи вторият рожден ден на клуб "Мегами", който продължи три дни, като кулминацията беше в събота с тематично мероприятие в японски стил. Бони толкова много се захласна по декорите и танцьорките, облечени в типичните за азиатките кимона, че се зарече да реализира клип в такъв стил.

Най-много око изплакна г-н Стоте манекенки Христо Сираков. Той се появи в компанията на Любен Дилов-син и като типични ценители на красотата не пропуснаха да обсъдят кръшните девойки на подиума. На събитието изобилстваше и от модели, които се включиха в купона след участието си на Sofia Fashion Week.

Самураи и гейши на кокили бяха окопирали хитовият нощен клуб миналият уикенд, а гостите станаха свидетели на шоу на световно ниво. Спектакълът включваше елегантна хореография, вдъхновена от деликатната красота на гейшите, през нинджи акробати, до акробатично дуо на въздушен куб – номер, представен за първи път на българска сцена. И това съвсем не беше всичко – секси топлес танцьорки, сред които и екзотична тъмнокожа красавица, приковаваха мъжките погледи. Друг акцент в шоуто беше танцьорка в суперефектния и реалистичен костюм на Пришълеца от едноименната фантастична кинопоредица. Тортата за рождения ден също беше достоен завършек на празненството - впечатляваща във формата на гейша.

Два дни преди кулминационното парти, специални гости на рождения ден бяха фолк звездите Азис и Алисия, които зарадваха почитателите си с най-големите си хитове на живо.