Бони беше изгонена от Къщата на ВИП Брадър, след като се провали на теста на детектора на лъжата. Ето какво каза тя, след като излезе на свобода.

Щастлива съм, че съм вън от Къщата. И виждам дъщеря си. Не ми беше мястото вътре.  Стана ми мъчно, че се разплака детето ми. Сега обаче други неща ме вълнуват, не са ми важни хората в къщата. Да са живи и здрави!

Не съм казала, че Николай е расист. Но всеки ден се опитваше да ме дразни. На тема цигани, на тема чалга. Сподели, че заради чалгата българските деца затъпяват, което е безумно.

Чувствах близки Ирен и Владо, чувствах се добре с тях. Влади се чувства добре в кожата си. Всички, които са вярващи, са по-удовлетворени от другите.

Доста от хората са фалшиви в Къщата. Марияна е интригантка и клюкарка. Патрашкова е двулична. Фънки е пич, но много псуваше, не съм свикнала с това. Люси ми е симпатична. Нямам нищо против връзката й с Камелия, всеки сам избира пътя си. Коя съм аз, за да съдя?

Ники флиртуваше с всички. Той дори погали Марияна, но тя нямаше нищо против. Обясни, че е омъжена жена, но се смееше. Харесваше Камелия и като разбра за връзката й с Люси, се разочарова. Казваше зад гърба им: Ех, тия лесбийки! Лицемерен е, правеше се, че е близък с тях, ама зад гърба им говореше друго.

Марияна ще е следващата номинирана. Може и Багата, защото там не му е мястото. Златка го обича, но той не й отговаря. Къци няма да го номинират пак.

Памела беше много готина. Казах й, че е земна.

Ще спечели Никол или Люси - Камелия. В никакъв случай обаче Николай.