Парчето е специален подарък за всички нейни фенове в разгара на летния сезон. Както винаги, певицата демонстрира огромна класа и оригиналност по отношение на своите музикални предложения. В новото видео изпълнителката залага на провокация и показва, че не се страхува да експериментира. Звездата на Diapason Records се превъплъщава в пума, в изкусен играч на покер и

на мъжки сърца.

„Виж ме, котка съм, да преследвам знам, хвана ли те, няма да те дам“, пее Бони в текста на песента. Определено можем да кажем, че ролята на Жената-котка подхожда на певицата, любима на поколения меломани. „Реших да предложа на почитателите си нещо по-различно. Сравнението на прелъстителната жена с котка е добре познато и събужда страстта. Използвам тази метафора, защото не желая това да бъде просто поредната ми песен, а нещо нестандартно и запомнящо се“, споделя Бони.

„Текстът е мой и го написах заедно с близка приятелка, на която безкрайно благодаря“, добавя още певицата. “Както всички знаем, хазартът е като живота. Падаш и после ставаш, но важното е да се изправяме пред трудностите и да ги преодоляваме. Старая се винаги моите текстове да имат смисъл и да карат хората да се замислят. Мисля, че и този път се получи така“, разказва още Бони.

Бони представи своя най-нов проект „Падаш-ставаш“ в ефира на ФЕН ТВ. съблазнител





От днес можете да гледате видеото към „Падаш-ставаш“ в ефира на ФЕН ТВ, както и в YouTube канала Boni (Official).