Фолкпевицата Бони е на път да се разходи до олтара с актуалното си гадже.

Самоличността му сливенската перла пази в тайна, но вестта за венчавката се прокрадна между другото във Фейсбук статус от тържествено събитие, на което тя целува кръста от ръката на поп.

"Днес за мен беше един много важен ден с очакван положителен резултат! Благодаря на Бог, на любовта ми и бъдещата ми свекърва!", написа изпълнителката на „Ако бях без пари”. Феновете й решиха, че се кръстила на стари години, но Бони ги опроверга. „Кръстена съм много отдавна, снимката ми е направена по различен повод и не е свързана с щастливото ни събитие, за което благодарих на любовта и майка му, а колко до сватбата... Когато започнем подготовката, няма да е първото място Фейсбук, където ще споделя... Кога и къде ще бъде то, ще бъде ясно без да става обществено достояние!”, обясни тя.

Бони пази в тайна личния си живот след като 4-годишната й връзка с ливанския милионер Раби рухна миналото лято. Бизнесменът й бе връчил годежен пръстен, но в последния момент я заряза заради Елена Станулова, дъщерята на актрисата Искра Радева.